Beschrijving

Representatieve, ruime kantoorruimten met bedrijfsruimte in bedrijfsverzamelgebouw op uitstekende locatie.

Ligging en bereikbaarheid:
Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen ruim 55.000 inwoners in ruim 25.000 woningen en met een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en ruim 3.300 bedrijven telt.

Het moderne bedrijfsverzamelgebouw is tegen een woonwijk gelegen, op het representatieve bedrijven-/ kantoorpark "De Wijsterd" welke eind jaren '90 is gerealiseerd. Een directe verbinding met het centrum van Oosterhout en een uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, 's-Hertogenbosch). 

Oppervlakte:
De Kreek 16A: totaal ca. 240m², onderverdeeld in ca. 210m² kantoorruimte en ca. 30m² bedrijfsruimte. 

Indeling begane grond:
Overdekte entree met toegang tot de hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot drie kantoorruimten op de begane grond, waarvan er een ruimte is voorzien van keukenblok en twee toiletruimten, deze ruimte leent zich uitstekend als kantine en geeft toegang tot de bedrijfsruimte.
De bedrijfsruimte (ca. 30m²) is voorzien van een overheaddeur en separaat loopdeur naar buiten. In de ruimte is een bergruimte (ca. 10m²) gecreëerd, welke desgewenst eenvoudig verwijdert kan worden.

Indeling eerste verdieping:
Middels zowel de trapopgang in de hal als de trap in de bedrijfsruimte heeft u toegang tot de eerste verdieping met vijf ruime kantoorruimten en bergruimte. 

De ruimten zijn grotendeels v.v. airconditioning.

Parkeren:
Bij het gehuurde behoren 5 eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand exclusief BTW, servicekosten en nutsvoorzieningen.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van CPI.

Nutsvoorzieningen:
De kosten van gas en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen, huurder dient deze kosten rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te voldoen.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 150,- per maand. Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: terrein-, riool-, en hekonderhoud en het wassen van de ramen. 

Oplevering:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
Minimaal 5+5 jaren. Overige huurperiodes in overleg.

Contract:
Standaard ROZ-model.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/ waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Een aangename bijkomstigheid is het uitzicht op een park waardoor het gehele gebouw een vrije ligging heeft. Het bedrijfsverzamelgebouw is goed onderhouden.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken