Vorige | Volgende

De Kreek 22 OOSTERHOUT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte met twee kantoorruimtes in bedrijfsverzamelgebouw op uitstekende locatie.

Ligging en bereikbaarheid:
Oosterhout ligt in West-Brabant (op de grens met Midden-Brabant) en is een middelgrote gemeente. Er wonen ruim 54.000 inwoners in ruim 23.000 woningen en met een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen: Den Hout, Oosteind en Dorst. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen. Vandaar dat de gemeente een belangrijke economische functie heeft en ruim 3.300 bedrijven telt.

Het moderne bedrijfsverzamelgebouw is tegen een woonwijk gelegen, op het representatieve bedrijven-/ kantoorpark "De Wijsterd" welke eind jaren '90 is gerealiseerd. Een directe verbinding met het centrum van Oosterhout en een uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, 's-Hertogenbosch).

Oppervlakte:
De Kreek 22: totaal ca. 201m², onderverdeeld in ca. 146m² bedrijfsruimte en ca. 55m² kantoorruimte.

Indeling:
Ruime en hoge bedrijfsruimte met overheaddeur, lichtstraat en toiletruimte. De bedrijfsruimte geeft toegang tot twee kantoorruimtes, waarvan 1 op de begane grond gelegen en 1 op de eerste verdieping. De kantoorruimte op de begane grond beschikt over een pantry. De kantoorruimte heeft middels een hal een entree.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.150,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 200,- per maand excl. BTW. Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd: voorschot water, elektra en gas (€180,-), terrein-, riool-, en hekonderhoud en het wassen van de ramen (€20,-).

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van CPI.

Oplevering:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, beschikpaar per 1 april 2021.

Huurperiode:
Minimaal 5+5 jaren. Andere huurperiodes in overleg.

Contract:
Standaard ROZ-model.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/ waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Een aangename bijkomstigheid is het uitzicht op een park waardoor het gehele gebouw een vrije ligging heeft. Het bedrijfsverzamelgebouw is goed onderhouden.

De Kreek 22 en 22B kunnen desgewenst ook gezamenlijk gehuurd worden tegen een huurprijs van € 1.950,- per maand exclusief servicekosten a € 350,- per maand (incl. voorschot water, gas en elektra) en exclusief BTW.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. 
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 200 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
per datumDatumAanvaarding:2021-05-01

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
146 m²
In units vanaf
146 m²
Perceel
1.442 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Wilt u uw woning verkopen?

Bol Makelaars & Taxateurs B.V. begeleidt u bij de verkoop, met de juiste kennis en expertise.

Bel Oosterhout

0162 748 748

Bel Breda

076 303 0 303