Beschrijving

Op een gewilde locatie midden in het centrum van Oosterhout gelegen goed onderhouden 3-kamerappartement met balkon en berging op de begane grond.
Het appartement bevindt zich op de tweede en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex en beschikt over 2 ruime slaapkamers, een eenvoudige en semi-open keuken en volledig betegelde badkamer. Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, uitgaansgelegenheden etc. zijn op zeer korte loopafstand van het appartement gelegen.


INDELING:

Begane grond; Centrale entree/ hal:

De ingang van het appartementencomplex is voorzien van een gesloten entree met intercom. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang tot het trappenhuis.


Tweede verdieping; Appartement,

Hal met meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar) en intercom. De hal geeft toegang tot alle vertrekken.

De ruime woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en geeft toegang tot het balkon. Het balkon beschikt over een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De wanden en het plafond van de woonkamer zijn voorzien van stucwerk. 

De semi-open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer. De eenvoudige keukeninrichting is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak.

Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het appartement:
- Slaapkamer I (afm. ca. 3.98 x 2.99m).
- Slaapkamer II (afm. ca. 3.98 x 2.40m).
Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een vinylvloer.

Volledig betegelde badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachineapparatuur.

Separate, deels betegelde, toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.

Voorraadkast met opstelling van de mechanische ventilatie-unit.


ALGEMEEN:

* Per direct beschikbaar!
* Energielabel B
* Houten kozijnen geschilderd in 2019
* Maandelijkse VvE bijdrage ca. €116,- euro (inclusief voorschot water)
* Appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond
* De cv-combiketel (vaillant, bouwjaar 2005) bevindt zich in een kast nabij de voordeur

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. 

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken