Beschrijving

Op gewilde locatie, in de kindvriendelijke wijk 'Dommelbergen', is gelegen dit hoekhuis met ruime vrijstaande stenen berging. De woning heeft een ruime living met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een bergzolder. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum 'Arkendonk', sportaccommodaties, uitvalswegen, bushalte en (basis)scholen.


INDELING:

Begane grond:

Entree met toegang tot de hal, voorzien van een tegelvloer. In de hal bevinden zich de toiletruimte met fonteintje, praktische vaste kast met meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van korreltapijt, de tuingerichte zithoek is voorzien van een sfeervolle open haard. Een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.

De open keuken is voorzien van een nette keukeninrichting (2003). Aan inbouwapparatuur is geplaatst; een keramische kookplaat, design afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine.

De speels ingedeelde achtertuin (afm. ca. 13m diep x 6m breed) is gelegen op het oosten en voorzien van een terras en plantenborders. De achtergevel is voorzien van een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm. Een poort geeft toegang tot achterom. Achter op het perceel staat de ruime stenen berging (afm. ca. 3.90 x 2.35m), v.v. elektra.


Eerste verdieping:

Overloop met vaste kasten en stookruimte met opstelplaatst van de cv-combiktel (Remeha, bouwjaar 2017) en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De eerste verdieping is (m.u.v. de badkamer) voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer I (afm. ca. 4.16 x 2.62m), ruime (ouder)slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, v.v. vaste kasten.

Slaapkamer II (afm. ca. 3.23 x 2.55m), ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van vlizotrap naar de bergzolder.

Slaapkamer III (afm. ca. 3.87 x 2.09m), gelegen aan de voorzijde en voorzien van een vaste kast.

De badkamer is ingericht met een ligbad, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier een aansluitpunt ten behoeve van uw wasapparatuur. De badkamer dient gemoderniseerd te worden. 


Tweede verdieping:

Ruime bergzolder, bereikbaar vanuit een slaapkamer aan de achterzijde.


ALGEMEEN:

De woning is voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid van deze ruime hoekwoning. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken