Beschrijving

Op een fraaie locatie in de gewilde wijk "Slotjes-West", aan het groene "Lukwelpark" en op loopafstand van het gezellige (winkel)centrum van Oosterhout, is gelegen dit 2-kamer HOEKappartement (voormalig 3-kamerappartement). Het appartement beschikt over twee balkons welke op het zuiden en westen zijn gelegen! Het appartement is op de derde verdieping gesitueerd en beschikt over een berging op de begane grond. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over een groenrijke omgeving met diverse vijverpartijen. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


INDELING:

Centrale entree/ hal, begane grond:

Centrale entree/hal met brievenbussen, toegang tot de liftinstallatie en trapopgang naar de verdiepingen. 
Vanuit de galerij heeft u toegang tot het appartement.

Berging (ca. 5m²) welke van buitenaf bereikbaar is en  voorzien van elektra.


Appartement, derde verdieping:

Entree/ hal voorzien van een moderne laminaatvloer en met meterkast (4 groepen, 2 aardlekschakelaars). De hal geeft toegang tot alle vertrekken.

Ruime woonkamer (afm. ca. 9.62 x 3.74m), voorzien van een moderne laminaatvloer en met een prachtig uitzicht over de groenrijke omgeving. De woonkamer heeft toegang tot de beide balkons welke op het zuiden en westen zijn gelegen!  Hier kunt u de gehele dag genieten van de zon en de omgeving.
Door het plaatsen van een wand is het appartement eenvoudig terug te brengen in de oorspronkelijke staat met 2 slaapkamers.

Aan de galerijzijde is de, eenvoudige, dichte keuken gesitueerd  (afm. ca. 2.88 x 2.03m). De keuken is voorzien van een L-vormige keukeninrichting. 
Verder beschikt de keuken over diverse onder- en bovenkasten en aan inbouwapparatuur is geplaatst een spoelbak en een 4-pitsgaskookplaat.

Slaapkamer (afm. ca. 4.07 x 3.17m), ruime kamer voorzien van een moderne laminaatvloer.

Volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. In de kast bevinden zich de huurboiler (ca. € 9,93 per maand) en de wasmachineaansluiting.


ALGEMEEN:

* Het appartement is beschikbaar per 1 oktober 2022.
* Het appartement beschikt grotendeels over elektrisch bedienbare rolluiken.
* Alle kozijnen (m.u.v. de kozijnen aan de voorzijde (hout)) zijn van kunststof.
* Warmwatervoorziening geschiedt middels elektrische boiler (huur ca. € 9,93 per maand).
* Bij het appartement behoort een berging (ca. 5m²) welke is voorzien van elektra.
* In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De servicekosten bedragen ca. € 194- per maand, inclusief voorschot stookkosten en waterverbruik, buitenonderhoud, opstal- en glasverzekering.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid van deze leuke woning. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken