Beschrijving

Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning uit de Jaren '30, gelegen op een zeer gewilde locatie aan de rand van het stadscentrum van Oosterhout. De woning beschikt over vier slaapkamers, en diepe achtertuin en aangebouwde stenen berging. Op korte loopafstand van het (winkel)centrum gelegen, met alle openbare voorzieningen binnen handbereik!


INDELING:

Begane grond:

Entree/hal:
Achter de voordeur met sfeervol glas-in-lood raam bevindt zich de ruime entree voorzien van nette tegelvloer met toegang tot de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal komt u in de gezellige woonkamer welke is voorzien van een fraaie houten vloer, een prachtige schouw met gashaard en ook hier zijn de glas-in-lood bovenramen terug te vinden. Tevens beschikt de woonkamer over een ruime trapkast.

Vanuit de woonkamer is de dichte keuken bereikbaar, de keuken beschikt over voldoende kastruimte alsmede diverse inbouwapparatuur, te weten; een spoelbak, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-oven met crispfunctie en koelkast (2020). De keuken geeft toegang tot de volledig betegelde kelder, hierin bevindt zich de vriezer, die achterblijft.

De bijkeuken is achter de keuken gelegen, de bijkeuken geeft toegang tot de badkamer, toiletruimte en de zeer diepe achtertuin. 
De bijkeuken is tevens de plaats van de opstelling van de geiser (eigendom).

De badkamer is ingericht met een douchecabine, ligbad en wastafel. 
Tevens is dit de plaats waar de aansluiting voor de wasmachine apparatuur zich bevindt.

Separate toiletruimte welke volledig betegeld is.

Uniek voor wonen in het stadscentrum is de diepe achtertuin van de woning. De zonnige tuin is op het oosten gesitueerd en beschikt over een aangebouwde stenen berging (ca. 10m²), voorzien van elektra en water. De achtertuin is verder voorzien van veel groen, een eigen achterom met brede poort en een kleine overkapping achter in de tuin.


Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I (afm. ca. 4.79m x 2.97m), ruime kamer gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van een laminaatvloer, vaste wastafel en deur naar het platte dak. Vanuit deze slaapkamer is de tweede toiletruimte bereikbaar met wandcloset (2018).

Slaapkamer II (afm. ca. 3.54m x 2.36m), gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van laminaatvloer.

Slaapkamer III (afm. ca. 2.58m x 2.36 m), gelegen aan de voorzijde van de woning, eveneens voorzien van laminaatvloer.


Tweede verdieping:

Middels afsluitbare vaste trap te bereiken ruime voorzolder met opstelplaats van de cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 2017) en toegang tot de vierde slaapkamer.

De ruime vierde slaapkamer (afm. ca. 2.97 x 2.30m) is voorzien van een dakraam, laminaatvloer en bergruimte achter de knieschotten.

ALGEMEEN:
- Op zeer gewilde locatie in het centrum van Oosterhout gelegen.
- Sfeervolle Jaren 30 woning.
- Berging is in 1985 aangebouwd.
- Energielabel D.
- Oplevering 1 augustus 2022.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en de ruimte van deze twee-onder-een-kapwoning. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. 

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken