Beschrijving

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 450.000,- kosten koper.

In de gewilde Kruidenbuurt ligt deze, onder “de Bossche school” architectuur gebouwde, levensloopbestendige, patiobungalow met vrijstaande garage. De bungalow beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, semi-open keuken en een fraaie patio. De woning heeft een vrije ligging aan de achterzijde. De staat van de woning geeft voldoende mogelijkheden het helemaal naar eigen smaak op te knappen en in te richten. Verder is de woning gunstig gelegen t.o.v. het stadscentrum van Oosterhout met al haar voorzieningen en nabij diverse uitvalswegen (A27 en A59).


INDELING

Begane grond:

Entree met toegang tot de hal welke zeer ruim van opzet is. De hal beschikt over een vaste garderobekastenwand en geeft toegang tot de ruime woonkamer, de gang en de meterkast.

Zeer ruime, naar de patio gerichte, living welke beschikt over een dubbele schuifpui (geschilderd in 2020) welke toegang geeft tot de patiotuin. Verder beschikt de woonkamer over een open haard, een leistenenvloer en diverse convectorputten.

Eenvoudig keukenblok voorzien van diverse boven- en onderkasten en beschikt over de navolgende keukenapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, dubbele spoelbak en oven. Eveneens met een dubbele schuifpui naar de tuin.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken/berging te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitingen van de wasapparatuur, opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit, 2010) en een loopdeur naar de tuin.

De patiotuin is voorzien van sierbestrating, een gazon en diverse plant- en struikborders.  De achtergevel van de woning beschikt over een zonnescherm. De woning heeft een vrije ligging aan de achterzijde. De garagebox (afm. ca. 5.89 x 2.75m) bevindt zich in de nabije omgeving van de woning.

Vanuit de gang zijn alle overige ruimtes van de woning te bereiken, te weten:

Slaapkamer I, zeer ruimte slaapkamer (4.73 x 3.19 m) voorzien van vloerbedekking, schrotenplafond en de wanden zijn afgewerkt met granol. Deze slaapkamer heeft toegang tot de volledig betegelde badkamer welke beschikt over een ligbad en een wastafel.

Slaapkamer II ( 3.68 x 2.52 m), eveneens voorzien van vloerbedekking, schrotenplafond en granol als wandafwerking.

Slaapkamer III (3.68 x 2.50 m) voorzien van vloerbedekking, schrotenplafond en wanden zijn voorzien van behang.

Volledig betegelde toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.

Volledig betegelde doucheruimte voorzien van douche en wastafel. 


ALGEMEEN:

- De woning dient gemoderniseerd te worden
- Energielabel C
- Per direct beschikbaar
- Voorzijde van de woning voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2012)
- Bij de woning behoort een garagebox (16m²) in naastgelegen straat

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en sfeer van deze patiobungalow met garage. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het
geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken