Beschrijving

Instapklaar en zeer hoogwaardig afgewerkt 2-kamerappartement in het moderne complex "Trademark". Dit moderne appartement is voorzien van een lichte woonkamer met schuifpui over de volle breedte van het appartement, hierdoor creëert u een heerlijk gevoel van binnen en buiten. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het sanitair is van Duravit Starick 3 en de kranen van Hansgrohe. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en de vloer is voorzien van modern PVC met vloerverwarming. Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een eigen berging. De woning is gelegen op een uitstekende locatie, nabij de bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Oosterhout is op fietsafstand bereikbaar (ca.6min) en een supermarkt en sportaccommodatie zijn om de hoek gelegen! Lage maandelijkse kosten: de servicekosten bedragen slechts € 70,17 per maand! 


INDELING:

Begane grond, centrale entree/ hal:

De ingang van het appartementencomplex is voorzien van een gesloten entree met intercomsysteem. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang tot de liftinstallatie en trappenhuis. 

Toegang tot de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging (ca. 3m²).


Eerste verdieping, appartement:

Entree/ hal voorzien van videofoonsysteem en moderne toiletruimte met wandcloset met inbouwreservoir en fonteintje. De hal geeft toegang tot een praktische bergruimte met opstelplaats van de cv-combiketel (AWB, bouwjaar 2013), ventilatie-unit en aansluitpunt ten behoeve van uw wasapparatuur. De meterkast (7 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars) bevindt zich buiten het appartement, naast de voordeur. De hal geeft toegang tot de woonkamer.

De lichte woonkamer (afm. ca. 4.65 x 4.40m) is voorzien van grote raampartijen met schuifpui naar het balkon. Door het openen van de schuifpui creëert u een heerlijk gevoel van binnen en buiten. De gehele woning is voorzien van moderne PVC vloeren en modern, strak stucwerk. De open keuken heeft een complete designinrichting van het merk SieMatic met inbouwapparatuur van het merk Pelgrim en Bauknecht, te weten; een inductiekookplaat, afzuigkap met koolstoffilter, combi-oven en vaatwasmachine.

Ruime slaapkamer (afm. ca. 4.65 x 2.75m), eveneens met grote raampartijen en schuifpui met toegang tot een tweede balkon. 

Vanuit de slaapkamer is de moderne badkamer en-suite toegankelijk. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. 


ALGEMEEN:

De servicekosten bedragen ca. € 70,17 per maand inclusief buitenonderhoud, opstal- en glasverzekering.

Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats (nr. 34) in de parkeerkelder en een eigen berging.

De woning is uiteraard geheel geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing in aluminium kozijnen.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!
Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken