Beschrijving

Instapklaar 2-kamerappartement met geweldig vrij uitzicht, gelegen in het moderne complex "Trademark". Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een eigen berging in het souterrain. Dit moderne appartement is voorzien van een lichte woonkamer en door het openen van de dubbele schuifpui creëert u een heerlijk gevoel van binnen en buiten. Verder beschikt het appartement over een moderne open keuken, badkamer, separate toiletruimte, ruime slaapkamer en een praktische wasruimte. De gehele woning is voorzien van een moderne en hoogwaardige Quick Step laminaatvloer (m.u.v. het toilet en de badkamer), waardoor de comfortabele vloerverwarming uitstekend tot zijn recht komt.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie, nabij de bosrand, waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Oosterhout is op fietsafstand bereikbaar (ca. 6min). Een supermarkt, sportaccommodatie en diverse andere faciliteiten zijn op loopafstand aan de overkant van de straat te vinden. De uitvalswegen A27 en A59 zijn in ca. 5 minuten met de auto te bereiken.


INDELING:

Begane grond, centrale entree/ hal:

De ingang van het appartementencomplex is voorzien van een gesloten entree met intercomsysteem. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang tot de liftinstallatie en trappenhuis.

Toegang tot de afsluitbare parkeerkelder (geheel voorzien van camerabeveiliging) met eigen parkeerplaats en berging.


Appartement, tweede verdieping:

Entree/ hal met volledig betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. 

De woonkamer met zeer fraai en vrij uitzicht is heerlijk licht door de grote raampartijen. Het appartement is rustig gelegen en door het openen van de dubbele schuifpui creëert u een heerlijk gevoel van binnen en buiten. Het Frans balkon is gesitueerd over de gehele lengte van het appartement. In de woonkamer bevindt zich het videofoonsysteem. 

De moderne open keuken is praktisch van opzet en beschikt over de volgende inbouwapparatuur; een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak en spoelbak. Diverse apparatuur is door de jaren heen vervangen.

Slaapkamer (afm. ca. 4.65 x 2.75 m), ruime slaapkamer welke heerlijk licht is door de grote raampartijen, voorzien van schuifpui naar tweede Frans balkon.
Vanuit de slaapkamer is de moderne badkamer toegankelijk. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

Technische ruimte met opstelplaats van cv-combiketel (AWB, bouwjaar 2013), mechanische ventilatie-unit en aansluitpunten t.b.v. wasmachine en droger.

De meterkast is ruimtebesparend gesitueerd in de algemene ruimte.
 

ALGEMEEN:

- Energielabel A
- Alle roerende zaken in het appartement zijn ter overname.
- Het luxe gebouw wordt goed onderhouden en er is sprake van een gezonde Vereniging van Eigenaars. De servicekosten bedragen ca. € 70 ,- per maand inclusief buitenonderhoud, opstal- en glasverzekering.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een eigen berging.
- Oplevering 1e week oktober 2022.

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. 

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken