Beschrijving

In kinderrijke en centraal gesitueerde woonwijk, in het gezellige Raamsdonksveer gelegen, moderne en gasloze tussenwoning. De woning beschikt over een keurig onderhouden open keuken en een achtertuin welke is gesitueerd op het noordoosten. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een moderne badkamer (2022). De dorpskern met al haar voorzieningen is op 5 minuten fietsafstand gelegen. Ook uitvalswegen (A59 en A27) zijn snel te bereiken. Nabij de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid.


INDELING:

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars). De hal geeft toegang tot de woonkamer. 

De woonkamer is heerlijk licht en beschikt over een trapkast met daarin de opstelling van de warmtepomp.

Goed onderhouden open keuken in hoekopstelling, gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over voldoende kastruimte en is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en spoelbak. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. 

Tussenportaal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte met fonteintje, en vaste trap (2022) naar de eerste verdieping. 
Vanuit de achtertuin is het tussenportaal bereikbaar middels een loopdeur. 

De gehele begane grond is voorzien van een nette plavuizenvloer met vloerverwarming/verkoeling.

De diepe achtertuin is op het noordoosten gesitueerd en is onderhoudsvrij aangelegd. De tuin is volledig bestraat en beschikt over een buitenkraan. Achter op het perceel bevindt zich de vrijstaande houten berging (afm. ca. 2.98 x 1.89m) welke is voorzien van elektra en een extra vliering.


Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot twee slaapkamers, de gemoderniseerde badkamer (2022) en provisieruimte met opstelling van de mechanische ventilatie unit en aansluiting t.b.v. wasmachineapparatuur.

- Slaapkamer I (afm. ca. 4.07m x 3.03m), ruime kamer gelegen aan voorzijde van de woning.

- Slaapkamer II (afm. ca. 4.12m x 3.18m), eveneens ruime kamer, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van vaste kastenwand.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Moderne en ruime badkamer (2022) voorzien van ruime inloopdouche, ligbad, dubbel wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator.


ALGEMEEN:

* Energielabel A
* Buiten schilderwerk 2022 
* Verwarming woning geschiedt middels duurzame warmtepomp
* Maandelijkse huurprijs warmtepomp ca. €106,-
* Woning is volledig geïsoleerd
* Oplevering februari 2023

Deze presentatie geeft slechts een globale indruk van de werkelijkheid en sfeer van deze leuke woning. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging!

Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van het model koopovereenkomst vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Aan de inhoud van deze brochure en de daarin vermelde gegevens, welke slechts als informatief bedoeld zijn, kunnen geen rechten worden ontleend. Wij houden ons het recht voor om deze brochure te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het
geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken